AFLYST – Smukby

/AFLYST – Smukby

AFLYST – Smukby

Hvornår:
5. august 2020 – 9. august 2020 heldags
2020-08-05T00:00:00+02:00
2020-08-10T00:00:00+02:00
Hvor:
Skanderborg midtby

AFLYST – Smukby 2020

Endnu mere Smukby i år.
Skanderborg Midtby og Smukfest byder igen velkommen til Smukby, som i år vokser fra en hyggelig byfest til at være Midtjyllands største gadefestival med gadeteater, musik, installationskunst og masser af aktiviteter – ikke mindst for børn. Det er gratis at deltage i Smukby, som finder sted den 5.-9. august.

Festivalgæster og lokale borgere kan se frem til en festlig omgang Smukby i uge 32, hvor Skanderborg Kommune, Cityforeningen og Smukfest er gået sammen om at fejre byens borgere og gæster.
Smukby har eksisteret siden 2015. I år bliver eventen større end nogensinde, da byen invaderes af internationale street art- & performance-kunstnere i verdensklasse.

– Skanderborg er mere end en bøgeskov. Det er en mega fed by med masser af kreativitet og aktivitet. Det vil vi også gerne have at festivalgæsterne oplever. Selv om vi har hævet ambitionerne og gjort festen til en fantastisk gadeteaterfestival, så har vi holdt fast i de bedste af de gamle traditioner.

Festivalklubbens formand, Poul Martin Bonde, lægger vægt på det gode samarbejde med byen og lejligheden til at præsentere et godt program for de yngre medborgere:
– Vi er super glade for at have et godt samarbejde med byen Skanderborg. Via Smukby har vi fået en oplagt mulighed for også at binde Smukfest sammen med Skanderborgs midtby – som vi også gerne vil gøre det med vores helårsspillested i Adelgade, Walthers Musikcafé.

Gratis busser
– For at sikre plads til alle vores dejlige borgere, er der i år endnu flere tidsbegrænsede p-pladser. Bus 21 kører gratis, så man kan stille bilen på Fælleden og køre helt ind til midtbyen med bussen. Som noget nyt kører der shuttlebusser mellem Capri, Sølund og Kulturhuset, så alle vores Smukgæster også får nemt ved at komme op i midtbyen. Vi glæder os til en uge med fuld blæs på underholdningen og glade gæster og borgere i byen, siger Lene Langballe, formand for Skanderborg Cityforening.

By | 2020-04-21T09:05:45+00:00 januar 21st, 2020|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment